Äta mer än mig?

DET GÅR INTE.. Många säger att jag kan äta så mkt och dom fattar inte hur jag kan det.. OCH det fattar INTE JAG HELLER.. jag kan äta o äta o äta, även om ja e proppmättt, även om ja e så mätt så jag nästan spyr så fortsätter jag äta..
Skulle jag berätta vad jag stoppat i mig under hela dagen idag skulle ni inte tro era öron, jag lovar.. Magen putar ut som om jag vore gravid, jag ha jätteont men jag äter ändå.. Snacka om o spräcka magsäcken asså..
OCH jag erkänner, att IDAG har jag småätit pga ej rökt!!! Börja röka igen kanske? Neeeejeeee!

Nu har jag lovat mig själv att INGET gottigott på HELA resten av denna vecka, inte en smula socker, nu får de vara nog!
Fy fan vad FET jag är asså.. eller jag är inte så fet som de låter, men jag känner mig stor som ett hus just nu..
Jag kan inte andas.
Jag behöver riktig hjälp?!

Hjälp mig?!

Stolt

Vilken dag.
Nu är man inne på 6:e dagen med att sluta röka, o än så länge har det gått bra =)

I natt var en helvetes natt igen, sov max tre timmar, vaknade med hjärklappning o kallsvettig flera gånger, de gick bara inte o somna, de var en hemsk natt..
Men upp o hoppa minsann, Emelie o ja hade bestämt träning idag så klockan ringde 7.30 i morse. SHIT tänkte jag, hur fan ska jag orka träna??!!

Men iväg till gymmet iaf. O vilket jävla träningspass. Gick fem minuter först..
Sprang 30 min, 15 av dom var mellan 10, 5 - 11, 5 km/h, sen jävlar, en HEL KVART sprang jag i 13KM/H, o JÄVLAR säger jag bara, JÄVLAR va TUGNT o JOBBIGT de var, men tamefan att de gick, fan vad jag fick hålla ut, de va sååå jobbigt. Snacka om uthållighet där ni =P Ni skulle sett hur jag såg ut efter det passet, de såg ut som om jag hade badat med kläderna på HAHAHAHHA, o så såg jag ut resten av tiden på gymmet oxå mohahaha..
Det blev 6.7 KM o ca 450 kalorier det =)

Sen vart det styrketräning, Vi körde armar, ben, mage o rygg, ja typ allt. Körde 50 upprepningar på varje övning förutom på en magövning o nån mer så vart det mer  än 50 gånger. Hade mellan 25-30 kilo på varje övning, förutom benen som jag orkade lite mer. Jävlar vad tugnt det var att träna armarna, de gick bara inte till slut, de vart nästan mjölksyra asså, men gud vad kul jag hade under hela tiden.
OCH får jag inte träningsvärk nu då är de nåt fel asså!!

Sen var det hem, äta mellanmål som fick bli bananbitar i lite keso, sen hopp in i duschen.
Sen var de bara o börja laga mat minsann.
Jag moppsade ihop nåt med nötfärsen som jag hade lagt fram, vet inte va man ska kalla de men typ nån slags köttfärssås kanske?! Hade i sånna grejer som jag tycker om och det blev:

Nötfärs (10%) ca 500 g
1 burk vita bönor i tomatsås
1 burk champinjoner (stekta först)
ca 4 msk majs
1 msk viktväktarnas creme fraiche
1 tsk samba oelek
2 st hackade vitlöksklyftor
Grillkrydda



De kanske inte ser så gott ut, men de va de verkligen, lagom starkt oxå =)



Och till det blev de pasta =P MUMS!!!



OCH JÄVLAR VAD DET VART GOTT. FY fan vad gott det vart, MUMS, va nöjd ja e med det =D
Nu har jag mat ända fram tills på fredag o de är ju tur de eftersom man jobbar varenda dag nu fram till söndag :/
Men då slipper jag tänka på maten iaf, hatar o ställa mig o laga mat när man ska jobba o skit..

Ska lugna mig lite med mat o sånt o INTE vara så jävla hård mot mig själv, fortsätter jag o träna så här så lär jag ju inte gå upp i vikt iaf hahahha, så då kan ja ändå äta lite godis mer än en dag i veckan iaf =D wohooooo.
Vilken skillnad de kan va på dagar asså, igår kväll var dde åt skogen o idag är de bättre =D

Nu ska ja vila en stund o sen göra mig iordning för o gå till jobbet =p Dagar som denna går undan kan jag lova, den bara försvinner i ett naps, gå upp, träna, duscha, laga mat, äta, vila lite, vips så ska man te jobbet o så är man hemma runt halv tio ikväll, o ändå gick man upp skittidigt JU!!
Ha de bra alla!
KRAM

shoppingmani?

Halloj =)

Sitter här o färgar håret, till lite mörkare brun bara.
Idag har varit en shoppardag minsann =P har unnat mig massa idag, kanske lite för mkt egentligen, pengarna börjar närma sig 0 på kontot, fast samtidigt så sparar ja ju en del nu när jag inte köper massa aska för pengarna =P haha..

Tänk att de är FEMTE dagen utan cigg idag, helt sjukt, har gått förvånansvärt bra ändå, även om jag har mina "stunder", men ´de visste jag ju om, men allvarligt, jag trodde de skulle vara värre, så de är ju alltid nåt positivit =D

Nu är de inte alls långt kvar tills vi åker till BIRMINGHAM, ska bli SÅ SKÖNT att få komma iväg igen. hatar Sverige verkligen. När jag är där ska jag INTE tÄNKA på NÅGOT ALLS, som jag har en förmåga att göra för mkt av här hemma hahah..

Ska försöka slappna av lite mer o inte tänka allt för mkt på kost o motion, för de är nog då jag inte kommer nån vart med de.. kommmer ihåg förut när jag gick ner masssa kilon utan att jag visste om de, så vill jag att de ska vara nu oxå. Idag fikade jag med kladdkaka tex på stan o har ätit massa godis hemma på kvällen, de va likom i fredags jag åt sist o så nu idag men vet ni vad, WHATEVER!! Imorn ska jag springa 7 KM typ liksom. WOHOOO va kul.

Har som sagt vart på stan idag med Emelie, de va väldigt trevligt!
Vad har man köpt då?
Köpte en jeansskjol, ett par leggins, en snygg t-shirt, smink, hårgrejs, sen köpte jag massa smått oxå som typ nya grytlappar haha, bordsunderlägg, en papperskorg till toan, o lite annat smått o gott ;) sen har jag klippt av mig mitt 100 år gamla risiga HÅR, jag lovar DET VAR PÅ TIDEN..  fast jag har verkligen skräck för frissan, de är typ som o gå te tandläkaren haha.. fast nu har de gått över lite iaf =P

Inte så bra bildkvalite kanske, men korthårig blev man, ja e ganska nöjd, o nu är håret lite mörkare oxå
=P



Sen beställde jag ett Westlife linne o en Westlife t-shirt från deras officiella shop oxå, så nu börjar man bli pank asså.. Får sluta köpa massa saker nu :/

Lite nya kläder, o de är INTE ofta jag köper kläder här hemma i Sverige!





Här e mina nya skor jag köpte för några dagar sen oxå!




Nu är jag sådär spymätt igen, men ska inte klaga idag för jag får skylla mig själv.
Pratade med Hanna förut, jag var ganska deppig men hon fick mig på bättre humör, gud vad jag saknar henne, längtar till BHAM, vi ska ha såå kul o glömma alla bekymmer <3
Pratade även me andra Hanna oxå o jag saknar dom båda fruktansvärt mkt!

JAG ÄLSKAR ER MER ÄN LIVET <3

Måste bara lägga upp en skojig bild på Pysen o Tussan hahahah <3



En till..


O så lilla Mysan, sä jävla söt o go hon e då <3


De va allt för mig så länge. Nu blir de sängen, så man får lite vila/sömn innan träningen imorn! Om inte Pysen håller på hella natten. Säger man åt han o Pysa iväg (HAHA) så för han inte de ändå!

Sug

Sitter här nu efter ett varmt långt skönt bad =)
Har inte gjort så mkt efter träningen o lagat mat.  Gick me pappa till coop, köpte mer lösviktsgodis =(
Har vart jättesugen idag på godis tyvärr, men jag har INTE ätit nåt =D wohooo

Istället när vi kom hem från affärn gjorde jag en smothie som bestod av banan, några frysta jordgubbar o hallon, lite mini vanilj yoghurt o lite minimjölk, den vart väl sådär, men tyckte om banan smaken, ska se till o göra fler smothies, för dom kan bli så GODA o mkt BÄTTRE än o äta en näve godis =P Så de va ett gott mellanmål de =P o mättar gör de oxå =) Köpte även Loka i päronsmak isälle för nå läskeblask, MUMS!

Mellanmål =P


Jag e jättesugen på godis fortfarande, men NEJ, då får bli nån annan dag eftersom jag åt i fredags, några dar till får jag fan stå ut. Så nu har jag gjort en macka som består av lite räkost (3%), 2 rökt kalkon skivor, ett par ostbitar (10%), salladsblad och gurka och sen en skål vindruvor + en kopp örtte med äppel o tranbärs smak =) som jag ska gå o äta nu, ISTÄLLET för godis haha. mkt bättre ju =D Dumma ost btw som är skitkronglig att skära, säkert bara för de är så litre fett halt i hahahah. .

Här e maten jag moppsade ihop idag föressten haha
Den smakade godare på kvällen till middagen konstigt nog :/ ??


För första gången ser jag ALLA kissemissar ligga i samma säng =D dom börjar komma överens =)


 

Pysen e allt för knäpp asså, helt galen katt, men helt underbar =)


 



Nu ska jag gå o äta min macka =P o njuta av den, iställe för GODIS =( hejs svejs!

UPPDATERING:
GUD va gott de va me macka o te, borde uppskatta de mera =P nu sitter jag här o äter vindruvor, så gott =D
Pappa har småätit godis HELA jävla dagen, inte konstigt att man blir sugen?! Nu sitter han o äter massa godis oxå så var tvungen att gå därifrån :/

TRäning

Gudd va skönt de känns att man inte åt upp de där godiset igår asså.. men hur kan en sån sak vara så svårt egentligen? Snacka om o vara beroende av socker, för de är verkligen ett helvete att kämpa dag ut o dag in utan att få stoppa i sig de man vill, typ godis haha
men men..

Vi var iaf o träna idag, gick fem minuter, sprang 30 o gick 5 till, nästan 7 km kom jag på de, 470 kalorier, sen styrketränade vi i 35 minuter också, jädrans vad svag man faktiskt e, riktigt jävla klen.. usch.. men de ska bli sååå roligt att börja med styrketräning oxå, ska försöka o inte väga mig då heller, eftersom muskler väger mer.. men skitkul var de, det vart lite av varje idag, provade typ alla maskiner som fanns haha..
fast träningsväken har mest satt sig i mage o axlar, lite i låren..

Gjorde nån korvgryta idag, hade bara i massa saker som jag trodde skulle bli gott, de smakade inte så mkt förutom att det vart jävligt starkt HAHA, så inte så lyckat, de gick ju o äta iaf o nyttigt var de.. nästa gång blir de efter recept HAHA.. Vill verkligen lära mig o bli bra på o laga mat, laga massa rätter.. de e oxå svårt.. men vill inte bara äta en korv bit med ris liksom, de är så tråkigt, då tappar ja bara motivationen igen. .

Träning

Sitter hemma o ska strax möta upp Emelie för lite träning.
Gårdagen var verkligen åthelvete som ni kanske märkte, iaf på kvällen.

Jag åt iaf inte upp godiset jag hade kvar, jag gick aldrig o små åt igår, åt lagom med mat.
JAg gjorde ett x antal sit-ups o armhävningar istället =P o sen tog jag en kopp te o vindruvor istället =P
Bra val tycker jag, för jag hade nog inte mått så här bra idag om jag hade stoppat i mig massa socker o fett =P
Nä ska försöka hålla mig tills nästa lördag igen, eller ja nåt får jag ta på typ onsdag men inte mkt.

Men jävlar va svårt de e när suget verkligen sätter sig in..

Skriver mer sen,
Ha en bra dag! de ska ja försöka få iaf! Vädret e ju bra iaf haha
Puss

RSS 2.0